Carta de la Presidenta

Desitjo expressar a través d'aquestes línies el meu agraïment personal per la seva visita al lloc Web de GVC Gaesco i el seu interès en coneixe'ns.
 
Amb la transparència i confidencialitat que ens caracteritza, podem oferir un servei òptim i els productes financers que, en cada moment, presentin les millors rendibilitats i condicions fiscals per a la seva inversió.
 
Estem a la seva disposició a través d'un servei de qualitat que el mantindrà puntualment informat de tots els moviments de la seva cartera, de la situació conjuntural i dels productes financers que considerem s'adapten millor als seus interessos.
 
Amb GVC Gaesco compta, així mateix, amb una plataforma multicanal a través de la qual pot efectuar totes les operacions que desitgi, mitjançant l'ajuda del seu assessor personal, o bé contactant amb el servei d'Atenció Telefònica al telèfon 93 366 27 27, o a través de la nostra web, on posem a la seva disposició la tecnologia més avançada al servei del control de les seves inversions de la manera més còmoda i senzilla.
 
Pot apropar-se a les nostres oficines sempre que vulgui, on l'informarem àmpliament sobre els nostres serveis, li aclarirem els seus dubtes i rebrà assessorament puntual per part dels nostres experts, de provada professionalitat i responsabilitat.
 
Esperant que la seva estada al portal Web de GVC Gaesco sigui d'allò més fructífera, rebi en nom de tot l'equip de GVC Gaesco i en el meu propi la nostra més cordial salutació.